Terminalglasögon / Blåljusfilter / Mörkerkörning


Rätt förhållande under arbetstid är en viktig förutsättning för ett bra arbete. Med terminalglasögon och blåljusfilter erbjuder vi en lösning som ger era anställda bättre dagar och bättre hälsa och uppfyller de krav ni som arbetsgivare har på er.

Alla tjänar på att ha medarbetare som ser bra på jobbet. Vi gör det möjligt för er att enkelt erbjuda era anställda rätt glasögon. Terminalglas och blåljusfilter för kontorsanställda och Mörkerkörning för yrkesförare. 

Vi erbjuder skräddarsydda rabattavtal där ni ger era anställda möjligheten att handla direkt från vår webbutik och så sätt själva välja vilka modeller de är intresserade av. Och detta utan någon bindningstid eller köpkrav från er som företag. 


Är terminalglasögon avdragsgilla?

Om du bekostar en anställds terminalglasögon är det en skattefri förmån. Förutsättningen är att den anställde behöver dem i sitt arbete vid en dator. Skattefriheten gäller även så kallade terminalprogressiva glas om arbetsförhållandena kräver sådana glas.

Skyddsglasögon av typen mörkerkörning är även de en skattefri förmån, då arbetsförhållande för yrkesförare gör att det finns ett behov för dessa skyddsglasögon.

För mer information eller för att ta del av våra rabattkoder för företag, skicka oss ett mail via länken nedan.

Kontakta oss


E-post: Kontakta oss

Vill du bli återförsäljare av våra produkter? Se&Le har idag flertalet återförsäljare runt om i landet varav flertalet är industri/hantverk relaterade företag med egna butiker. Kontakta oss så diskuterar vi gärna vilka möjligheter som finns.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.